Tren som Bruce Lee!

I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan man kan gjøre treningen sin så effektiv som mulig, og dersom Bruce Lee er forbildet ditt så er dette artikkelen for deg. Du har sikkert uansett hørt om Bruce Lee, men dersom du ikke har det så er det en legendarisk filosof og filmstjerne. Han var veldig kjent for den gode formen han hadde, og sin enorme styrke til tross for liten kroppsvekt. Mange hevder også han skapte veien som førte til dagens MMA sport.

Filosofi

Filosofien til Bruce Lee kan man gjenkjenne som genial med en gang man hører den. Han sier enkelt og greit at man skal prøve mange forskjellige ting, beholde det som fungerer for deg, fjern det som ikke fungerer i praksis og legg til din egen vri på det. Han er også veldig nøye på at man skal kunne uttrykke seg selv gjennom bevegelsene i kroppen sin. Dette var en fyr som sloss med hver eneste celle i kroppen, han lot selve sjelen sin uttrykke seg i den fysiske verden.

I et berømt intervju sier han at man skal være som vann. Det han snakker om er egentlig å tilpasse seg til situasjonen sin. Dette kan være veldig viktig for trening.

Dietten

Dietten til Lee er veldig variert, personlig så drakk han for eksempel ikke melk, men det er ikke viktig her. Poenget er at han

prøvde ut mange forskjellige ting som han spiste før han fant sin egen måte å bygge dietten sin på. Han ble også aldri ferdig med det, så fortsett å prøve nye ting. Han var også veldig stor på tilskudd som vitaminer, mineraler og mange forskjellige andre ting. Han spiste for eksempel skallene fra eggene for å ta til seg mer kalsium.

Det du må gjøre er å utforske de forskjellige effektene det du spiser har. Deretter må du bygge dietten etter det du prøver å gjøre. Han personlig spise mye som ga han mer energi, og spesielt ting som forbedret hjernen og nervesystemet. Det kan også forklare den raske farten han klarte å oppnå, og den enorme kraften han hadde i kroppen.

Dersom du gjør dette for å se bedre ut, så finnes det også andre måter å oppnå det på også. For eksempel dersom du har mistet håret, kan du besøke Nordic Hair for å få det tilbake.

Treningen

Lee gjorde mange forskjellige øvelser, og han utviklet øvelsene hele tiden til å bli nye. Han fant til og med opp en øvelse man i dag kaller “The Dragon Flag” hvor man skal løfte hele kroppen sin rett opp fra liggende stilling. Søk det opp for mer informasjon. Han gjorde også mye boksing, og kombinerte det med styrkeløfting og kondisjonstrening. Husk også at han var ekstremt fleksibel, så husk å tøye ut.